+36 1 356 2394;    +36 20 334 9025

Rajki Veronika


A mai napon kézhez kaptam az Ékszermosoly-nap anyagát. Még egyszer köszönöm, hogy részt vehettem ezen a napon, rengeteg élménnyel gazdagodtam. A képeket nézve - bár eddig sem volt kétségem efelől - még biztosabb vagyok abban, hogy tökéletes döntést hoztam, amikor Rád és a csapatodra bíztam magam. Biztos, hogy gyermekeim fogait is rátok bízom :)

Sok sikert kívánok a további munkátokhoz!

N. Mariann


Gyerekkorom óta zavart a rendkívül csúnya és szabálytalan fogsorom. Próbálkoztam fogszabályzással, de sajnos nem értem el azt az eredményt, amellyel felszabadultan tudtam volna mosolyogni. 2 éve hallottam a doktornőről és erről a szenzációs lehetőségről és azonnal belevágtam. Azóta nem érzem kellemetlenül magam az üzleti tárgyaláson, bátran mosolygok mind a magánéletben, mind a munkám során. Ajánlani tudom mindenkinek, mert semmilyen kellemetlen tapasztalatom nem volt a használat során. Sokan megdicsérik, hogy milyen szép szabályos és fehér a mosolyom.

Rubin Magdolna


építész, képzőművész a sváci VISARTE képzőm. akadémia tagja

Már 12 éve járok ide dr. Pozsgai Mártához, akinek munkáját svájci fogorvosom is elismeri. Már nemcsak a fog köt össze minket, sőt nagyszerű fogadtatásban részesül itt a férjem is. Már a belépésnél az az érzésem, hogy két ölelő kar fogad, ez a belsőépítész munkáját dicséri. Aztán a valóságban kiderül, hogy tényleg ölelés vár.

Szalai Márta


Hálás köszönetet szeretnék mondani Dr. Pozsgai Mártának az odaadó munkájának és, hogy lehetővé tette, hogy egy mosolygós új embert csinált. Fantasztikus hozzáértéssel, figyelemmel bánt velem. Teljes megelégedéssel vagyok iránta. Rugalmas, kedves egy jobb életet teremtett számomra munkájával. Mindenkinek csak ajánlani tudom, „semmi” fájdalom, csodás mosoly az életem megváltozott. Köszönöm

Dr. Remek Éva


Sok és jelentős problémával érkeztem a „Dentalia” rendelőjébe… már a fogadtatás megnyugtatott. Az első kezelés után pedig tudtam, hogy jó helyen vagyok, a csapat mind emberileg, mind szakmailag kiválóan végzi munkáját. Megtaláltam azt a fogorvosi rendelőt, amit szívesen látogatok újra, s azt őszintén tudom másoknak is ajánlani.

…. Ismét tudok bízni!

Tisztelettel: Dr. Remek Éva

Dr. Külkey Orsolya


Példaértékű igényességgel létrehozott, kiválóan felszerelt, magas szintű, szigorú szakmaisággal működtetett, sokrétű ellátást biztosító rendelő. Öröm látni egy olyan vállalkozást, ahol a „külcsín” és a „belbecs” egymást támogatja, hiszen ez mind az ellátott páciensek, mind az ott dolgozók számára hosszútávon garantálja a kellemes környezetben végzett magas színvonalú szakmai munkát.

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Kérjük, adja meg elérhetőségét és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!