+36 1 356 2394;    +36 20 334 9025

Üdvözöljük a Dentalia Fogorvosi Rendelő honlapján! 

A rendelő megalapítása óta, a legfontosabb célkitűzés az, hogy kiváló szakmai színvonalat képviselve, a páciensek legmagasabb elvárásainak megfelelően működjön. A komplex kezeléseket túl, nálunk mindenki személyre szabott ellátásban részesül!

TEAM MUNKA

Rendelőnkbe betérve, az Ön problémáját egy előzetes állapot felmérést követően, az adott területre specializálódott fogorvosunk látja el. Természetesen fogorvosaink mindegyike biztos kézzel alkalmazza az általános fogászati kezelések mindegyikét, de ezen túl külön jártassággal bírnak az egyes szakterületeken belül.

Mit jelent ez?

A gyakorlatban ez azt jelenti, ha Önnek gyökérkezelésre van szüksége, azt az erre specializálódott kollégánk fogja ellátni, ha a bölcsességfogat kell kivenni, azt az erre képzett szájsebész. Így előfordulhat, hogy összetett problémák esetén a kezelési periódus alatt több kolléga látja el.

Megújult rendelőnkben a hagyományos fogászati kezeléseken túl, különleges fogászati szolgáltatásokat nyújtunk, melyek sehol máshol, csakis a Dentalia Fogorvosi Rendelőben érhetők el.

KOMPLEMORE®- Komplex Mosoly Rehabilitáció

Kizárólag nálunk találkozhat a Komplex Mosoly Rehabilitáció védjegye alatt futó szolgáltatás csomaggal, amely segítségével zajlanak a személyre szabott nagy fogászati helyreállítások, a mosolytervezések és restaurációk.

Kulcsszó a mosolytervezés!

Az esztétikai fogászati kezelések központi eleme a tervezés. Mindenki szép mosolyt szeretne, de nem mindenkinek áll ugyanaz jól. Különböző arckarakterekhez különböző fogak és így különböző fogászati megoldások illenek. A számítógépes szoftver és a magas szintű szakmai tudás segítségével cél a harmonikus egység létrehozása.

A nagyobb fogászati beavatkozások előtt mindig felmerül a kérdés:

„Milyen lesz a mosolyom?”

 Többek között ebben nyújt nagy segítséget a mosolytervezés, hisz páciensünk még a kezelés megkezdése előtt láthatja a majdani végeredményt. A tervezés nem ad hoc történik, már a harmónia törvényszerűségeit is kitalálták, így ténylegesen az archoz illő mosolyt lehet kialakítani.

 FOGTÜNDÉR FOGVÉDŐ PROGRAM

A Dentalia Fogorvosi Rendelő anyaintézménye a Fogtündér Fogvédő Programnak, amely az egész országban egyedülálló kezdeményezés a megelőző gyermekfogászati kezelések területén. A programunk során nem csupán a rendelőben igyekszünk a gyermekekkel foglalkozni, hanem iskolákban illetve családi rendezvényeken hangoztatjuk a gyermekkori fogászat megelőzés fontosságát.

Mi az, amit Ön ezeken túl még elvárhat?

Természetesen mindezeken túl Ön, mint potenciális páciens joggal várja el, hogy választott fogorvosi rendelője nívós, kellemes nyugodt légkört árasztó és a legmodernebb eszközökkel felszerelt legyen. A legtöbb rendelő, így a miénk is teljesíti ezeket a követelményeket. Manapság már nem számít különlegesnek, ha klimatizált kezelőhelyiségek, ingyenes wifi vagy plazma TV fogadja az érkezőket.

Rendelőnk, a nagy múltú budai XII. kerületben található, könnyen elérhető tömegközlekedéssel, gépkocsival és csupán 5-10 perc sétára található a forgalmas Déli pályaudvartól. A Dentalia Fogorvosi Rendelőbe betérve biztosíthatjuk arról, hogy barátságos, udvarias - és szakmailag magas fokon felkészült csapat gondoskodik a színvonalas fogászati ellátásról.

 

 

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Kérjük, adja meg elérhetőségét és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!