+36 1 356 2394;    +36 20 334 9025

dr. Pozsgai Márta

Dentalia Fogorvosi Rendelő tulajdonosa
Komplex Mosoly Rehabilitáció megalkotója
Fogszakorvos

20 éve dolgozom a fogászatban. Óvatos becsléssel számolva 45.000 orvos-betegtalálkozáson vagyok túl. Más szóval 45.000 utazáson vettem részt a kormányos szerepében.

Más értelemben véve 15 éve vagyok kapitány a Dentalia Fogorvosi Rendelő hajóján.

Utasaim (betegeim, pácienseim, valamint alkalmazottaim) sorsa nagymértékben függ a közös munkába vetett hitüktől. Fő feladatom ezen hit támogatása, ennek érdekében az örökös éberség és figyelem, a lehetséges tévutak ismerete, a zsákutcák elkerülése.

A mai napig élvezem a kalandot: az utazást, az alkotást, a felfedezést és ezen keresztül önmagam megismerését.

Boldog vagyok, hogy feladataimon keresztül teljes életet élhetek.

 

Dr. Rostási-Szabó Judit

Fogszabályozó szakorvos

2010-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, majd 2013-ban szakvizsgáztam a Semmelweis Egyetemen.

Gyerekkori álmom volt a fogszabályozás, 12 éves koromtól én is átéltem a kezelés minden szakaszát, így szerettem bele a fogászat számomra legszebb szakterületébe, ezáltal könnyebb megértenem pácienseimet is.

Az elváltozások korai felismerése nagyon fontos, a Fogtündér Fogvédő Programban erre kiváló lehetőség adódik, így a komolyabb eltérések diagnózisa és kezelése fiatal korban elkezdődik, kihasználva a növekedési időszakot, mely jelentősen leegyszerűsítheti a későbbi kezelést. De ma már a felnőttek is nyitottak a kezelések iránt, számukra többféle esztétikus megoldási lehetőséget kínálunk, a kor jelen esetben nem jelenthet akadályt.

Tudásomat folyamatosan fejlesztem, hogy pácienseimnek a lehető legjobbat nyújthassam.

 

Dr. Dobi Orsolya

Fogorvos
Gyökérkezelések szakmai felelőse

A gyökérkezelés precíz, aprólékos, sokszor időigényes folyamat, az esetek jelentős részében a fog megtartásának záloga. Megéri? Meg, hiszen a saját fog a legjobb implantátum!

A Dentália Fogorvosi Rendelő endodonciáért felelős fogorvosaként fő feladatom, a gyökérkezelésre szoruló pácienseink minőségi ellátása.

2014-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. A diploma megszerzése után egy, az endodonciára (gyökérkezelésre) specializálódott rendelőben dolgoztam. Itt ismerkedtem meg a gyökérkezeléshez használt legmodernebb anyagokkal, eszközökkel és eljárásokkal, s egyben szerettem bele az endodonciába, a fogorvosi szakma eme kis, ám nagy jelentőséggel bíró részébe.

Meggyőződésem, hogy sikeresen építeni csak jó alapra lehet, vagyis a nagy gonddal, magas színvonalon végzett gyökérkezelés a fogászati ellátás elengedhetetlen részét képzi.

Szerencsésnek tartom magam, mert azon emberek közé tartozhatok, akik igazán szeretik hivatásukat, így napról napra újult erővel, őszinte mosollyal segíthetem pácienseimet. Számomra a legnagyobb öröm, ha pácienseim elégedett, egészséges mosollyal távoznak.

 

Dr. Bodrogi Péter

Bölcsességfog specialista
Maxillo- faciális szájsebész

Több mint 10 000 szájsebészeti műtétet végeztem eddig, ebből kb. 6000 volt a bölcsességfog eltávolítás.

Amit ezek után nyújtani tudok: rendkívül gyors, jellemzően 10 perces műtétek, amely során a nyitott sebnek nincs ideje befertőződnie a szájüreg felől. Ennek következtében a gyógyulási idő hihetetlen mértékben lerövidül.

 

Dr. Bella Péter

Fogszakorvos

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Fogorvosi karán végeztem, ahol 2002-ben diplomát szereztem, majd 2004-ben a fog - és szájbetegségek szakorvosa lettem.

2012-ben megszereztem a Master of Oral Medicine in Implantology akadémiai fokozatot. Fő szakterületem a szájsebészet, ezen belül is a bonyolultabb műtéti eljárásokat igénylő beavatkozások és a rohamosan fejlődő implantológia.

 

Marjai Adél

Fogtündér Fogvédő Program Project Manager
Dentálhigiénikus

A Dentalia Fogorvosi Rendelő Fogtündér Fogvédő Programjának vagyok a Project Managere és egyben dentálhigiénikus tevékenységet is folytatok. Az egyik alapvető feladatom, hogy a korai prevenció fontosságát a lehető legtöbb ember felé eljuttassam számos fórumon keresztül, legyen az iskolai előadás vagy egészségmegőrzéssel kapcsolatos rendezvény.

Mindezek mellett dentálhigiéniai kezeléseket is folytatok, melyek során törekszem arra, hogy azokat szakmailag kifogástalanul végezzem. Továbbá feladatom, hogy megtanítsam a gyermekeknek a helyes fogápolási technikákat és személyre szabott tanácsokkal lássam el őket.

Angliai, spanyolországi és hazai szakmai tapasztalattal a hátam mögött szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a gyermekek örömmel térjenek be a rendelőbe, felszabadultan mosolyogva távozzanak.

 

Alföldi Gabriella

Főnővér
Dentálhigiénikus

2005. óta vagyok a Dentalia Fogorvosi Rendelő csapatának tagja, azóta volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen a szék egyik, illetve másik oldalán állni.

Főnővérként és dentálhigiénikusként is a maximumra törekszem és ezt másoktól is elvárom. Szakmámban rendkívül fontosnak tartom az empatikus viselkedést másokkal szemben, ezt asszisztensi munkám során jól tudom kamatoztatni.

Dentálhigiénikusként mindennapos tevékenységeim közé tartozik a helyes fogápolással kapcsolatos felvilágosítás, a szájhigiéniai problémák megoldása, a fogkő eltávolítás és az oly "divatos" fogfehérítés.

A Fogtündér Fogvédő Program keretében sok gyermekkel foglalkozom és kulcsfontosságúnak tartom, hogy megértsék és elsajátítsák a megfelelő szájápolás tudományát.

Mottóm: Nekem a munkám a hobbim!

 

Horváth Anikó

Dentálhigiénikus
Műtősnő

2013. február óta vagyok tagja a Dentalia Fogorvosi Rendelő fiatalos, vidám csapatának.

Fogászati szakasszisztensi feladataimat a konzerváló fogászat, szájsebészet és gyermekfogászat területén látom el, ezen túl dentálhigiéniai kezeléseket is folytatok a rendelőben.

Elengedhetetlennek tartom, hogy az ember szeresse a munkáját és azt az időt, amit a munkájával tölt. Fontos számomra, hogy olyan környezetben legyek, ahol az ehhez szükséges motivációt és segítséget megkapom, ezt számomra a Dentalia Fogorvosi Rendelő adja meg.

Szeretek az emberekkel kapcsolatot teremteni és látni azt, mikor mosolyogva távoznak a rendelőből. Alapvetőnek tartom a paciensek bizalmának elnyerését, hisz e nélkül a mi munkánk sem lehet sikeres.

 

Tímár Katalin

Dentálhigiénikus

Szeretek emberekkel foglalkozni, örömmel tölt el, ha munkánk eredményeként a kezelések alkalmával a páciensek felszabadultan és elégedetten távoznak.

Kiemelkedően fontosnak tartom a prevenciót, tájékoztatni a pácienseket az esetleges fogászati problémák és betegségek megelőzéséről.

Különösen örülök a Dentalia Fogorvosi Rendelő Fogtündér Fogvédő Programjának, hiszen ennek keretében már gyermekkortól kezdve nagy hangsúlyt kap a megelőzés.

 

Csele Veronika

Páciens koordinátor

2016-ban csatlakoztam a Dentalia fiatalos csapatához. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, ennek a tulajdonságnak nagy hasznát veszem, a rendelő páciens koordinátoraként.

Fontosnak tartom az első benyomást, hiszen ez alapozza meg a későbbiekben pácienseink hozzáállását a rendelőnkhöz, a kollégáimhoz és egyben a kezelésekhez. Ideérkezésemkor a Dentalia Fogorvosi Rendelőben az fogott meg, hogy itt a páciensek őszintén elmondhatják a fogászati gondjukat, biztosak lehetnek benne, hogy meghallgatják őket és megoldást találnak a problémákra.

Örömömre szolgál, hogy a munkámból kifolyólag naponta ismerhetek meg új embereket, hogy olyan helyen dolgozhatok, ahol a munkatársakat motiválják, támogatják és elismerik munkájukat.

 

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 

DENTALIA KULISSZATITKOK

Érezte már magát kiszolgáltatottnak a fogorvosi székben?

Hírlevelünk olvasói ezt az érzést nem ismerik!

Kulisszatitkainkról, sőt az épp aktuális akcióról csak itt értesülhetnek!

Ne maradjon le!

 
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
 
 

 

 

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Kérjük, adja meg elérhetőségét és rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!